Merk

In welke branche u actief bent, of u nu producten of diensten aanbiedt, om uw klanten, prospects, volgers, maar ook uw medewerkers van uw product, uw dienst, uw kennis, e.d. te overtuigen om een punt maken of om harten te winnen voor uw doel, uw bedrijf, club vereniging, moet men op de eerste plaats weten wie u bent. Dat doet u natuurlijk d.m.v. adverteren, social media, reclame, marketing…. Uw naam, uw logo, uw slogan tonen daar waar het voor u relevant is.

En uiteraard ook op uw kleding. Of dit nu is om zelf te dragen, of als relatiegeschenk weg te geven. Promotionele kleding, werkkleding of bedrijfskleding, uw naam en logo verdienen een goed kleding of textiel merk om u te helpen uw merk te versterken.

En als uw naam of logo op de kleding of textiel gedrukt, geweven of geborduurd aanwezig is, is het aftrekbaar

Werkkleding is kleding die u (bijna) uitsluitend kunt dragen in het kader van uw onderneming. Dit moet blijken uit de uiterlijke kenmerken van de kleding (bijvoorbeeld:een uniform of overall). Is de kleding ook geschikt om buiten uw onderneming te dragen? Dan moet de kleding zijn voorzien van een beeldmerk met een oppervlakte van minimaal 70cm2. (dit hoeft niet 1 vlak te zijn) Het beeldmerk moet verwijzen naar uw onderneming. … (zie de site van de belastingdienst)

Hieronder kunt u kleding & textiel op merk zoeken. Kunt u het niet vinden?
Wij beschikken over de nodige kennis en ervaring om u te helpen. Neem gewoon even contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Uitgebreide informatie over onderstaande merken volgt z.s.m. De links brengen u naar de producten van het bijbehorende merk.